2012. február 27., hétfő

FujiFilm A170 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

                                
Fujifilm FinePix A170 – belépő szintű digitális kamera panoráma funkcióval
A fényképezőgép jó állapotban van. Elemet és 2Gb memóriakártyát adok a készülékhez, Driver CD-t és eredeti dobozát.
Új gép vásárlása miatt adom el.
Leírás:
A Fujifilm termékválasztékára mindig is jellemző volt, hogy a sikeres modelleket, melyek a vásárlók körében nagy népszerűségnek örvendtek, egy kicsit tovább finomítva és plusz funkcióval ellátva kezdték el értékesíteni a modellváltás után. Az most sorra kerülő őszi modellváltáskor kerül piacravezetésre a Fujifilm A170 digitális fényképezőgép, mely az A100-as kamera utódja, átalakított külső megjelenéssel illetve az új Panoráma funkcióval. A készülék főbb paramétereit az A100-as kamerától örökölte: 10 millió pixeles maximális felbontás, 3x optikai zoom, maximálisan ISO 1600, 2, 7” -os LCD, energiaellátásként, pedig 2 darab AA ceruza elem vagy akkumulátor. A FinePix A170 ezüst és fekete színekben elérhető.
Felbontás és CCD méret
A fényképezőgép maximális felbontása 10 millió pixel. Maximális felbontás választható a Fine(Finom) és Normál tömörítés. Ezen kívül választható felbontás még a 9M, 5M, 3M, 2M és 0, 3M. Ebből a kamerából sem maradt ki a már megszokott 3: 2 oldalarányú maximális felbontás sem(3648x2432 – 9M felbontás). Az ilyen oldalarányú beállításban készített felvételek nagy előnye, hogy veszteségmentesen lehet digitális laborokban papírképet rendelni. Ebben a beállításban az elkészült kép fájl mérete: 2, 2 MB. A legnagyobb fájlméret 10M Fine beállításban érhető el, ekkor a fájlméret 4, 9 MB. A kamera 1/2, 3" méretű négyzetes pixel elrendezésű CCD-t tartalmaz, elsődleges színszűrővel.
Optikai és digitális zoom
Az A170 optikai zoomja 3x-os, mértéke: 32 – 96 milliméter (hagyományos 35 milliméteres gépre vetítve). A kamerában található digitális zoom is, melynek mértéke 5, 7x. A két zoom együttes kombinációjával megközelítőleg 17, 1x zoom érhető el. A digitális zoom a kamera menürendszerében be- illetve kikapcsolható. Az A170 kamera optikájának induló értéke jobb mint az A100-as kamerának, jobban közelít a nagylátó szög felé.
Fókusztartomány és ISO érték
A Fujifilm FinePix A170 digitális fényképezőgéppel normál használat esetén 60 centiméterről tud éles képet készíteni, míg makró módban 10 centimétertől 70 centiméterig tud éles képet készíteni. A kamerán használható ISO értékek a következők: ISO 100/200/400/800/1600. Természetesen használható AUTO ISO érzékenység is, mikor a kamera automatikusan állítja be a kívánt ISO értéket.
Záridő és fehéregyensúly
A kamera zársebessége AUTO módban 1/4 - 1/1400 másodpercig terjedhet, egyéb beállításban 8 másodperctől 1/1400 másodpercig változhat. A fényképezőgép rendelkezik automatikus fehéregyensúly érzékeléssel, de választható manuálisan az alábbi hat beállítás is: napfény, árnyék, nappali fluoreszkáló, meleg fluoreszkáló, hideg fluoreszkáló, izzólámpa.
LCD kijelző és vaku módozatok
A kamera hátoldalán található LCD kijelző mérete 2, 7". A felbontása 230 000 pixel, a lefedettsége 96% megközelítőleg. A vaku használatakor az alábbi beállítások választhatók: automatikus, vörösszem-csökkentés, derítő vakuzás, lassú szinkron.
Energiaellátás és adatátvitel
A kamera energiaellátását 2 darab AA jelű ceruza elem vagy akkumulátor biztosítja. Az elkészített képeket USB 2. 0 nagysebességű adatátvitellel tudja letölteni a felhasználó a számítógépére. A kamerához nincsen mellékelve videó kábel, bár audio/video kimenet van a készüléken. Az A/V kábel opcionális kiegészítő.
Újdonságok, érdekességek
A Fujifilm FinePix A170 digitális kamera azon technikai paraméterei melyek megváltoztak az A100 kamerához képest: a kamera optikájának kezdő értéke 35, 5– ről lecsökkent 32-re. Ennek köszönhetően az optika 32 – 96 milliméter lett. A kamerába bekerült a Panoráma funkció is, mely most először található meg belépő szintű digitális kamerába. A Panoráma funkció lényege, hogy a felhasználónak a Panoráma kép elkészítése előtt ki kell választani, hogy a Panoráma felvételt mely irányba kívánja elkészíteni. /balról-jobbra vagy jobbról-balra/. A megfelelő irány kiválasztása után elkészíthető az első kép. Ha megfelelő a kép, akkor az első kép elfogadásával át lehet lépni a második kép elkészítésére. A képek összeilleszthetőségét segítendő a második kép elkészítésekor az első kép szélének egy része látszik az LCD kijelzőn. A második kép elkészülte után hasonlóan járunk el a harmadik kép készítésekor. Ha mind a három kép megfelelően elkészült, akkor a kamera a képeket egy nagy méretű képpé illeszti össze. A funkció használata során nem csak 3 kép illeszthető össze, megoldható, hogy a kamera a második kép után illessze össze a képet. Megváltozott még a kamera mérete is, a Fujifilm FinePix A170 az alábbi méretekkel rendelkezik: 93, 0 x 60, 0 x 26, 5 milliméter. A kamera az előd modellhez képest kicsit vastagabb lett.



Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 19:46
. FujiFilm A170 - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése